top of page
Verbindende punten

Over Inkrease

 

Graag stel ik mezelf aan jullie voor, mijn naam is Kiani. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor alles wat artistiek, creatief en esthetisch is. Ik besloot dan ook al snel om mijn studies daar ook op af te stemmen door moderealisatie te studeren en verder te studeren als modevormgever. Na mijn studies heb ik enkele jobs gehad in de sector, maar de kriebels om een eigen onderneming te starten bleven groeien en groeien...

Sinds mijn tienerjaren werd ik gefascineerd door tatoeages en besloot ik om dit vak ook onder de knie te krijgen. Tijdens de hygiënecursus die essentieel is voor het plaatsen van tatoeages heb ik Beritt ontmoet. Al snel was duidelijk dat wij dezelfde passie deelde en tevens op dezelfde golflengte zaten in het ondernemerschap. Kort daarna hebben we besloten om de handen in elkaar te slaan en om samen onze droom waar te maken. Inkrease was geboren!

Ikzelf heb de focus op het ontwerpen van het fashion design gelegd en Beritt heeft als resident-artist het tattoo gedeelte op zich genomen.  

Zo is Inkrease gevormd tot het totaalplaatje van Fashion Design & Tattoo Studio om zo de beste versie van jezelf te worden! 

Kiani Inkrease
bottom of page